Waarom heb je een resin floor nodig in huis?

Geplaatst op

In een hedendaagse woning is het voor starters en jonge gezinnen maar wat fijn als ze de beschikking hebben over een woning die past bij hun wensen. Dat is meestal een interieur dat niet veel onderhoud nodig heeft en bijzonder slijtvast is. Een resin floor is precies wat er voor deze mensen uitspringt, als we hem vergelijken met andere vloeren. In deze blog nemen we de voordelen van een resin floors of gietvloer met je door. Lees snel verder en doe je voordeel met de informatie.

Makkelijk schoon te maken

Een resin floor is een zegen als het gaat om het schoonhouden van je huis. Kleine kinderen houden van lekker smeren en doen dit dan ook naar hartenlust. Als dat vuil, vooral tijdens het eten, moet natuurlijk weer opgeruimd worden. Dat kan ook heel prima, want de resin floor is een ideale vloer wat dit euvel betreft. Dit type vloer is gemaakt van kunststof en kan daarom gemakkelijk gedweild worden. Hij kan gewoon tegen water en dat maakt hem ideaal, want er valt ook nog wel eens een glas melk over de vloer. Een houtvloer kan hier totaal niet tegen.

Slijtvast

Een resin floor is slijtvast. Dat komt door de kunststof die zeer sterk is. Sommige resin floors lijken op een betonvloer, maar hebben wel een voordeel ten opzicht van deze laatste vloer: ze scheuren niet wanneer er een vloerverwarming onder de vloer ligt. Bij een betonvloer is dit ten gevolge van de warmtewerking (uitzetten en krimpen van de vloer) wel het geval. Een resin floor is ook niet zo stoffig als een betonvloer. Dat is een stuk gezonder en fijner om op te spelen. De resin floor of gietvloer voelt ook zachter aan.

Conclusie

Het mag nu wel duidelijk zijn waarom een gietvloer of resin floor zo handig en populair is. Je hebt als jonge ouders of starters gewoon alle tijd nodig die je maar bij elkaar kunt sprokkelen. Een gietvloer zorgt hiervoor. Laat je informeren door een expert op dit gebied.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden