Tuinbedrijven

24/7 bereikbaar en vooraf besproken tarieven

Bij slotenmaker Den Haag krijg je een betrouwbaar gevoel. De gediplomeerde slotenmaker is binnen een half uur ter plaatse om je te helpen.

Amsterdamse schilder

Als je op zoek bent naar een uitstekend schilderbedrijf, dan willen we je van harte aanbevelen om contact op te nemen met schilderbedrijf Schulpzand in Amsterdam.

Parket schuren

Voor een houten vloer als nieuw, laat uw parket schuren door de specialisten van parket-renovatie.nl. Door het schuren van parket krijgt de vloer zijn uitstraling weer terug. Neem voor meer informatie over parket schuren contact op of neem een kijkje op de website van parket-renoveren.nl.

inboedelverzekering

Oudshoorn en Van Egmond: horren Katwijk

Wil je graag deze zomer je ramen en deuren opendoen zonder dat je gelijk allemaal beestjes in huis hebt? Kijk dan voor een hor op de website van Oudshoorn en van Egmond.

CRM systeem voor in de bouwbranche nodig?

Bouwbedrijven van allerlei soorten en maten moeten een goed klantbestand onderhouden. Dit kan je eenvoudig realiseren met een CRM-systeem

Houten meubilair is weer in!

Geef je woonkamer of badkamer een nieuw leven met een vintage design.

Stukadoren kan je heel makkelijk zelf

Stukadoren kan je makkelijk zelf. Maak het simpel voor jezelf producten voor stukadoor .

Heel simpel vloeren aanleggen

Het leggen van een vloer is simpel. Geef het tegel leveling systeem een kans en zie hoe makkelijk het is.

Maak je tuin compleet en geniet

Jouw droomtuin wordt werkelijkheid, tot in de details. Vind hier op siebersgroep.nl alles wat je moet weten om een prachtige tuindesign waar te maken

Kragt-Interieur.nl

Kragt-Interieur.nl is een website die klanten voorziet van hoogwaardige meubels voor hun huis en kantoor.

Tuinhuis opknappen

Als je net een nieuw tuinhuis hebt gemaakt, dan wil je ook dat je ramen bedekt zijn. Dit kun je eenvoudig en snel doen met onlinerolgordijnen. Hierdoor heb je meer privacy in je tuinhuis en kun je ook de warmte buiten houden in de zomer.

Stap naar Duurzaamheid met Betaalbare Zonnepanelen

Overweeg betaalbare zonnepanelen voor een duurzamere levensstijl, beschikbaar op NL-Zonnepanelen.nl. Ontdek hoe zonne-energie een positieve impact kan hebben op het milieu.

Proluca Meubelen: Tijdloze Elegante Designs

Ontdek tijdloze en elegante meubelontwerpen bij Proluca Meubelen. Breng verfijning en comfort in uw leefruimte met deze hoogwaardige meubelcollectie.

Slotenmaker Den Bosch: snel ter plaatse

Problemen met uw sloten? Slotenmaker Den Bosch biedt uitkomst. Bel direct.

Duurzame houten oplossingen

Bij Van Leyen Packaging combineren we duurzaamheid met functionaliteit door het gebruik van gecertificeerd hout voor al onze houten kisten, kratten en pallets. Ze zijn expert in houten kisten. Onze producten voldoen aan de hoogste internationale standaarden, waardoor uw goederen veilig en verantwoord vervoerd worden.

Isolatiebedrijf

Lubben Isolatie is jouw partner voor hoogwaardige isolatieoplossingen. Of het nu gaat om dak-, muur- of vloerisolatie, wij zorgen voor een energiezuinige en comfortabele woning. Ontdek onze diensten en bespaar op energiekosten.

Over ons

Bij houtvanpeter.nl willen we niet alleen informeren, maar ook inspireren. We willen je helpen je eigen stempel te drukken op je woon- en tuinomgeving, omdat we geloven dat je omgeving een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je van houdt.

Samen kunnen we een wereld van mogelijkheden verkennen en je begeleiden op de reis naar het creëren van de ruimtes waar je altijd van gedroomd hebt. Dank je wel dat je ons hebt gekozen als jouw partner in designavonturen. We kijken ernaar uit om jouw creatieve reis te begeleiden.

Contactgegevens

Via info @ houtvanpeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden