Vloertegels voor in tuin

Geplaatst op

Tegenwoordig heb je steeds meer tuinen die voor het grootste deel bestaan uit tegel, grind of kunstgras. Dit soort tuinen zijn best wel praktisch omdat je er weinig omkijk naar hebt. Niet alleen in tuinen met planten en gras heb je keuze in hoe je tuin eruit gaat zien, je hebt dat ook voor de tegel, grind of kunstgras varianten. In deze blog gaan we ons focussen op vloertegels in de tuin.

Materiaal categorieën

Met vloertegels voor in de tuin heb je verschillende categorieën waaruit je kunt kiezen. Deze categorieën zijn beton, keramiek of natuursteen. Elke categorie vloertegel heeft zo zijn eigen eigenschappen. Bijvoorbeeld beton heeft als eigenschap dat het vorstvrij is, antislip, waterdoorlatend en ook nog eens een aantrekkelijk prijsje heeft. Keramiek is weer een heel glad soort tuintegel die heel onderhoudsvriendelijk is. Natuursteen heb je eigenlijk helemaal geen om kijk naar omdat vlekken die op de stenen vormen vanzelf verdwijnen na een tijd. Zoals al een beetje in de naam staat beschreven voelt natuursteen heel natuurlijk aan. Het is een hele gladde steen die je met een strak interieur in je tuin goed kunt matchen.

De look van vandaag

Tegenwoordig zijn vloertegels voor in de tuin heel goed te combineren met het interieur dat je binnen in je huis hebt. Een trend die tegenwoordig veel overgenomen wordt in moderne woningen is om het interieur van binnen een beetje over te laten gaan in de tuin d.m.v. tegels. Als jij ervoor kiest om dezelfde vloertegels die je binnen hebt staan, om die te verlengen naar buiten dan voelt je woning heel ruim. Zeker als je allemaal ramen hebt die ervoor zorgen dat je naar buiten kunt kijken voelt het net alsof de tuin een verlengde is van de woning. Naast dat het een fijn gevoel geeft ziet het er ook extreem strak uit.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij houtvanpeter.nl willen we niet alleen informeren, maar ook inspireren. We willen je helpen je eigen stempel te drukken op je woon- en tuinomgeving, omdat we geloven dat je omgeving een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je van houdt.

Samen kunnen we een wereld van mogelijkheden verkennen en je begeleiden op de reis naar het creëren van de ruimtes waar je altijd van gedroomd hebt. Dank je wel dat je ons hebt gekozen als jouw partner in designavonturen. We kijken ernaar uit om jouw creatieve reis te begeleiden.

Contactgegevens

Via info @ houtvanpeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden