Verschillen tussen een speaker standaard en speaker beugel

Geplaatst op

In deze blog gaan we het volgende onderwerp behandelen, wat toch verschil kan maken in het aanschaffen ervan: de kleinste en grootste verschillen tussen een speaker standaard en speaker beugel.

Definitie 

Vebos biedt zowel speaker beugels als speaker standaarden aan. Als je de twee termen hoort, weet je eigenlijk niet precies waar je moet beginnen en wat zij precies betekenen. Hieronder lichten we ze even toe.  

Een speaker standaard is een statief waar de muziek box op rust. Deze kan je gewoon verplaatsen, zonder enkele gaten in je muur en geen enkel gedoe van sjouwen. Wanneer je deze standaard gaat installeren in je kamer, is het handig om deze op oorhoogte afstellen. De voordelen hiervan zijn dat het monteren ervan efficiënt, snel en op een makkelijke manier gaat. Maar ook dat je echt geniet van de muziek. Dat is erg fijn.  

Een speaker beugel is een beugel die je op een makkelijke manier monteert en vervolgens bevestigt aan je eigen muur. En dat kan zonder naden. Het heeft nog een andere functie: je kan de televisie 70 graden van links naar rechts en 30 graden van boven naar beneden laten draaien. Wanneer jij dit gebruikt, vind jij je positie die jij fijn vindt en geen verkeerde houding aanleert. 

Verschil 1: Draaien maar

Het eerste verschil zit hem in de draaifunctie. De speaker beugel kan je een klein beetje draaien en de speaker standaard kan je op elke plek zetten, waar je ook wilt. In dit geval zijn beiden handig voor als je de voorwerpen wilt draaien.  

Verschil 2: Wie is geschikt voor wat?

De ene is geschikt voor aan de muur en de andere is juist geschikt voor het rondrijden. Welke hoort bij wat? De beugel is geschikt voor de muur en de standaard kan je rondrijden. Als je het meubel wilt laten rondrijden, moet je de televisie laten rusten op een meubel.

Overeenkomst 1

Twijfel je nog of je de een of de ander neemt? Ook al kies je voor de beugel of toch voor de standaard. Ze zijn allebei geschikt voor het luisteren naar muziek of wanneer je kijkt naar een televisieprogramma waarin muziek voorkomt. Hierdoor kun je extra genieten van de kwaliteit die de bas heeft en laat je het geluid van de muziek door de ruimte heenvloeien. Dat is fijn wanneer je in de keuken staat te koken of drinken klaarmaakt. Je mist dan geen seconde. 
Kortom, een speaker standaard is toch de beste optie als je deze twee met elkaar vergelijkt en een conclusie trekt. Ben je ervan overtuigt om zo’n speaker standaard te kopen, dan is Vebos de juiste online winkel om er eentje te kopen. Klik op de link om een speaker standaard uit te zoeken. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij houtvanpeter.nl willen we niet alleen informeren, maar ook inspireren. We willen je helpen je eigen stempel te drukken op je woon- en tuinomgeving, omdat we geloven dat je omgeving een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je van houdt.

Samen kunnen we een wereld van mogelijkheden verkennen en je begeleiden op de reis naar het creëren van de ruimtes waar je altijd van gedroomd hebt. Dank je wel dat je ons hebt gekozen als jouw partner in designavonturen. We kijken ernaar uit om jouw creatieve reis te begeleiden.

Contactgegevens

Via info @ houtvanpeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden