Tuindesign maken: 2020 idea

Geplaatst op

Een tuindesign maken voor je 2020. Een tuin is hartstikke leuk als het lente en zomer is, dan genieten mensen volop! In deze blog geven we je veel ideeën! Laat je snel inspireren!

Planten en bomen

Om de zomertuin voor 2020 in te richten, kun je gebruikmaken van verschillende planten en bomen in je tuindesign. Bij de lokale tuinwinkel kun je allerlei spullen krijgen, maar ook online zou je bomen kunnen bestellen, bijvoorbeeld een esdoorn. Hartstikke leuk om in de zomer van te genieten! Niet alle bomen zijn geschikt voor het Nederlandse klimaat. In de zomer willen ze nog wel overleven, maar in de winter zijn ze niet altijd bestand tegen de kou. Laat je informeren over het kiezen van een boom, zodat je nooit een verkeerde keuze maakt.

Tegels en stenen

Het is slim om te zorgen, dat je ook lekker kunt lopen in je tuin. Kies hiervoor mooie tegels op stenen. Er zijn zoveel verschillende te vinden. Denk daarbij aan mediterraanse tegels die er natuurlijk uitzien, natuurstenen tegels of juist betontegels voor die industriële look. Tal van mensen laten zich inspireren door blogs en ideeboeken op internet; moet je ook eens naar kijken, hartstikke interessant en je leert direct wat het nieuwste tuindesign is. Heb je behoefte aan een beetje informatie, dan kun je je natuurlijk ook altijd laten inspireren door een tuinarchitect.

Veranda

Voor de ultieme zuidelijke look kun je natuurlijk niet zonder veranda. Zo’n veranda wordt al snel het sociale centrum van je tuin. Buren vrienden en familie komen graag bij je langs om te genieten van een barbecue. De zomeravonden zijn altijd lang in een mooie tuin voor 2020. De zomer komt er echt weer aan en zorg ervoor dat je voorbereid bent. Blijf ons volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ideeën op het gebied van tuininterieur, design en wonen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij houtvanpeter.nl willen we niet alleen informeren, maar ook inspireren. We willen je helpen je eigen stempel te drukken op je woon- en tuinomgeving, omdat we geloven dat je omgeving een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je van houdt.

Samen kunnen we een wereld van mogelijkheden verkennen en je begeleiden op de reis naar het creëren van de ruimtes waar je altijd van gedroomd hebt. Dank je wel dat je ons hebt gekozen als jouw partner in designavonturen. We kijken ernaar uit om jouw creatieve reis te begeleiden.

Contactgegevens

Via info @ houtvanpeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden