Snel klussen in je nieuwe huis? Beter verhuizen doe je zo!

Geplaatst op

Lekker in je nieuwe huis of tuin bezig om het allemaal supermooi te maken.  Zit je hier al een tijd over te dromen? Binnenkort is het werkelijkheid! Maar eerst nog even die verhuizing naar je nieuwe woning… Wil je weten hoe je moet inpakken en snel verhuizen? Ben je geïnteresseerd in manieren om het verhuizen makkelijker en minder stressvol te maken? Als dat het geval is, dan zullen deze verschillende verhuistips je zeker gaan helpen!

VOORBEREIDING OP EEN VERHUIZING

Maak een uitgebreide checklist voor de verhuizing en stel een budget op.

Stel eerst een verhuischecklist op met een tijdlijn. Ieders tijdlijn zal er anders uitzien. Sommige mensen trekken er twee dagen en anderen meerdere weken voor uit. Zeker wanneer er sprake is van emigratie gaat er veel tijd zitten in een verhuizing. 

Weeg de voor- en nadelen van het inhuren van professionele verhuizers af

Als familie en vrienden op een bepaalde datum niet kunnen of als je naar een ander land verhuist, dan kan het makkelijk zijn om professionele verhuizers in te huren. Zij nemen het dan van je over, dat scheelt veel stress! We raden je voor een verhuizing in de regio Rotterdam, verhuisbedrijf rotterdam aan. Door hun ervaring gaat jouw verhuizing zoveel makkelijker!

Neem niet alles mee

Vaak zijn de spullen die je op zolder hebt opgeslagen verouderd en niet supermooi meer. Dit betekent dat je er eens goed over na kunt denken of ze wel per se mee moeten. Je zou ze kunnen schenken aan een goed doel of kringloop, zo ben jij er vanaf en heb je een lichtere verhuizing. Bovendien bespaar je zo ruimte in je nieuwe huis. 

Investeer in kwaliteits verhuisdozen

Het is belangrijk om te kiezen voor goede verhuisdozen om je spullen in mee te nemen. Je wilt namelijk niet dat er onderweg iets mee gebeurt. Verhuisdozen van een goede kwaliteit zijn altijd een goede aankoop die garant staat voor een verhuizing die vlotjes verloopt. 

Geef elke kamer een andere kleur en verpakkingslabel

Om de verhuizing georganiseerd te laten verlopen is het makkelijk om verschillende labels te gebruiken met elks een eigen kleur. Op deze labels schrijf je vervolgens wat er in de doos zit. Dit bespaart de verhuizers behoorlijk wat zoekwerk, waardoor het allemaal veel beter verloopt 

Laat geen lege ruimtes achter in dozen

Het is eigenlijk ook heel logisch, maar je moet eigenlijk nooit lege ruimtes achter laten in verhuisdozen. Dit komt omdat je zo gewoon minder rendement uit deze dozen haalt. Door alle ruimte optimaal te gebruiken zul je geld kunnen besparen, omdat je geen extra dozen hoeft te kopen. 

Veel succes met de verhuizing en geniet van je nieuwe woning! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij houtvanpeter.nl willen we niet alleen informeren, maar ook inspireren. We willen je helpen je eigen stempel te drukken op je woon- en tuinomgeving, omdat we geloven dat je omgeving een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je van houdt.

Samen kunnen we een wereld van mogelijkheden verkennen en je begeleiden op de reis naar het creëren van de ruimtes waar je altijd van gedroomd hebt. Dank je wel dat je ons hebt gekozen als jouw partner in designavonturen. We kijken ernaar uit om jouw creatieve reis te begeleiden.

Contactgegevens

Via info @ houtvanpeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden