Simpele tips voor startups!

Geplaatst op

Als ondernemer wil je natuurlijk niet te veel betalen. Zeker niet als je net begint met je bedrijf. Maar hoe kun je dat doen? Wij geven je enkele tips waarmee jij als beginnende ondernemer je bedrijf goedkoop en efficiënt op poten kan zetten!

Veel gemaakte fouten tijdens het opstarten

We beginnen met de veel gemaakte fouten tijdens het opstarten. We hebben het hier niet over het opstarten van een Windows-systeem, maar over een startup van een bedrijf. Een ondernemer staat voor veel vragen en uitdagingen en dan zijn een aantal tips daarbij best wel handig. Er gebeuren vaak dingen die niet de bedoeling zijn in het teken van efficiënt werken. We noemen een aantal. Je kunt denken aan:

  • Abonnementen afsluiten voor vakliteratuur, die eigenlijk niet nodig is omdat het meeste van online te zien is. Waardoor je eigenlijk als ondernemer veel te veel geld uitgeeft, had je ook ergens anders had kunnen investeren.
  • Direct een internetabonnement afsluiten zonder te kijken wat de zakelijke voordelen kunnen zijn als je onderhandeld met de leverancier. Vaak zijn er wel mogelijkheden waardoor er kortingen gegeven kunnen worden. Als je deze mogelijkheden niet onderzoekt zul je altijd te veel betalen.
  • Het interieur van je kantoor inrichten met gloed nieuwe dure meubels terwijl tweedehands meubels net zo goed kunnen zijn en op deze manier zul je minder geld uit hoeven geven.
  • Het aanschaffen van dure vitrage terwijl je ook bijvoorbeeld goedkope rolgordijnen kunt aanschaffen die net zo goed ligt afstotend zijn. Het belangrijkste is dat je in niet verblind wordt door de zon. Rolgordijnen zijn een goedkope optie om dit voor elkaar te krijgen. Zo zullen je medewerkers beter kunnen werken en op deze manier zal je output ook beter en sneller wordt gerealiseerd.

In deze blog hebben we een aantal tips gegeven waarmee je kunt voorkomen dat je als beginnend ondernemer te veel uitgeeft bij het opstarten van je bedrijf. Natuurlijk zijn er nog veel meer tips die je zou kunnen overwegen toe te passen. Blijf ons daarom altijd volgen en check onze blogs, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in het land van zaken doen en ondernemen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij houtvanpeter.nl willen we niet alleen informeren, maar ook inspireren. We willen je helpen je eigen stempel te drukken op je woon- en tuinomgeving, omdat we geloven dat je omgeving een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je van houdt.

Samen kunnen we een wereld van mogelijkheden verkennen en je begeleiden op de reis naar het creëren van de ruimtes waar je altijd van gedroomd hebt. Dank je wel dat je ons hebt gekozen als jouw partner in designavonturen. We kijken ernaar uit om jouw creatieve reis te begeleiden.

Contactgegevens

Via info @ houtvanpeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden