Populaire vloeren van nu

Geplaatst op

Om de zoveel tijd is het leuk om een nieuwe vloer in je woning te leggen, al was het maar omdat de oude vloer versleten is. In deze tekst willen we je graag een aantal voorbeelden noemen waarmee het voor jou mogelijk wordt om makkelijker te kiezen tussen de verschillende populaire vloeren. Kijk verder, laat je inspireren en maak er altijd iets van jezelf van, want dat is altijd het allerleukste.

Parketvloeren 

Er zijn veel mensen die bijzonder gesteld zijn op de houten vloeren ofwel parketvloeren genoemd. Er zijn vloeren die je bijvoorbeeld met hele lange planken hout kunt maken, maar natuurlijk ook met kleinere stukjes hout die vastgelijmd worden op een ondervloer. Bij https://www.devloerenfabriek.nl/ weten ze er je veel meer over te vertellen. Ze kunnen trouwens ook tafelbladen voor je maken van hout, dus dat is iets wat je ook nog zou kunnen overwegen. Feit wil dat de vloer zeer duurzaam is en ook te restaureren wanneer dit nodig is. 

Laminaatvloeren 

Wanneer we kijken naar de keuze voor laminaatvloeren, dan is deze vaak gemotiveerd uit de wens een houten vloer te hebben, of een vloer die daarop lijkt, maar juist niet zoveel geld uit te hoeven geven voor bijvoorbeeld een echte eikenhouten vloer. Het mooie is dat laminaatvloeren echt precies op een houten vloer lijken en op deze manier voldoen aan de wensen die veel mensen hebben. Omdat laminaat in vele verschillende soorten verkrijgbaar is, wordt het wel heel gemakkelijk om een ideaal woondesign te realiseren.

Gietvloer 

Een totaal andere vloer is een gietvloer die gemaakt is van kunststof. Dit is een industriële vloer die ontwikkeld is in de industriële context. De vloer is bijzonder slijtvast. Daarbij is de vloer gemakkelijk te realiseren en te gieten over een betonvloer. Omdat kunststof in verschillende kleuren te maken is, kun je altijd wel een geschikte kleur vinden voor je woondesign. Een gietvloer kan goed tegen water dus je kunt deze prima dweilen. Dat komt de hygiëne van je huis zeker ten goede.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij houtvanpeter.nl willen we niet alleen informeren, maar ook inspireren. We willen je helpen je eigen stempel te drukken op je woon- en tuinomgeving, omdat we geloven dat je omgeving een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je van houdt.

Samen kunnen we een wereld van mogelijkheden verkennen en je begeleiden op de reis naar het creëren van de ruimtes waar je altijd van gedroomd hebt. Dank je wel dat je ons hebt gekozen als jouw partner in designavonturen. We kijken ernaar uit om jouw creatieve reis te begeleiden.

Contactgegevens

Via info @ houtvanpeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden