Nieuwe wooninterieur voor 2023

Geplaatst op

Met keramische tegels heb je snel een mooi interieur te pakken. We willen je in deze blog graag inspireren op dit gebied. Daarom nemen we met je door welke stijlen je allemaal kan combineren met deze tegels. Lees dus snel verder en geniet van een mooi design in je woning.

Tegels in je keuken / met industrial design 

Wanneer je graag een warm interieur wilt, maar toch ook wel houdt van industrial design (een stijl die toch ook wel een beetje kil kan zijn), dan raden we je aan om te gaan voor een tegels in je keuken. Door een warme aarde kleur te kiezen, zul je zien dat dit het nodige tegenwicht kan bieden aan bijvoorbeeld de koele tinten die in een industrieel interieur aanwezig zijn. 

Scandinavisch design voor je woonkamer 

Sinds enige jaren is het Scandinavische design populair als woonstijl. Dit vanwege de natuurlijke tinten en interessante texturen die daarbij komen kijken. Wat er dan heel mooi bij past zijn de keramische tegels. Deze hebben een prachtige tekening en kleurschakering waar je zeker de mooiste combinaties mee kunt maken in je woonkamer. We hebben het nu over de woonkamer, maar wanneer je deze combinatie wel ziet zitten voor de rest van je interieur, dan is het zeker geen slecht idee om online eens rond te kijken naar wat leuke voorbeelden. 

Wat zijn de voordelen van keramische tegels? 

Wanneer mensen ons vragen waarom een vloer van keramische tegels nu zo’n groot voordeel biedt, willen we altijd even benadrukken dat er vele praktische voordelen mee verbonden zijn. Je hoeft namelijk nauwelijks onderhoud te plegen aan de vloer. Zo kun je de tegels gemakkelijk dweilen. Een ander groot voordeel is dat de tegels zeer slijtvast zijn. Dat zorgt voor een geweldige besparing op financieel en ecologisch gebied. En laten we de tijd niet vergeten die je op deze manier niet hoeft te investeren in telkens weer een nieuwe vloer te moeten leggen. Als je denkt dat een dergelijke vloer veel galm veroorzaakt, dan hebben we goed nieuws voor je: dat is met geluidswerende voorzieningen zeker niet aan de orde. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij houtvanpeter.nl willen we niet alleen informeren, maar ook inspireren. We willen je helpen je eigen stempel te drukken op je woon- en tuinomgeving, omdat we geloven dat je omgeving een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je van houdt.

Samen kunnen we een wereld van mogelijkheden verkennen en je begeleiden op de reis naar het creëren van de ruimtes waar je altijd van gedroomd hebt. Dank je wel dat je ons hebt gekozen als jouw partner in designavonturen. We kijken ernaar uit om jouw creatieve reis te begeleiden.

Contactgegevens

Via info @ houtvanpeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden