Laat je huis goed onderhouden!

Geplaatst op

Inwoners zijn allerlei zaken die goed onderhouden moeten worden om de veiligheid te kunnen garanderen van jezelf en je familie. Daarom is het ook zo belangrijk om te zorgen dat je de juiste experts in arm neemt die het voor je kunnen realiseren. Het is zo dat je lang niet altijd zelf de kennis en kunde hebt om dergelijke klusjes op te knappen. Lees snel in deze blog hoe ze precies gedaan kunnen worden op een goede wijze. 

CV-ketel onderhoud

Het is gevaarlijk als je cv-ketel niet goed laat onderhouden. Het kan zo zijn dat er koolmonoxide vrijkomt en op deze manier is er een giftige situatie in je woning ontstaan. Je kunt inderdaad doodgaan aan dit gas en daarom is het bijzonder belangrijk dat je om de zoveel tijd je cv laat onderhouden door een expert.

Bij cv ketel onderhoud haarlem vind je de kennis en kunde die je nodig hebt om je woning helemaal veilig te houden en je cv periodiek te laten checken. Precies op de momenten die de experts voorstellen.  

Slotenmaker bellen 

Wanneer je net in de nieuwe woning gekomen bent ,of al een tijdje in het huis woont en de sloten verouderd zijn, is het erg slim om een slotenmaker te bellen die de oude sloten kan vervangen. In de meeste gevallen kunnen inbrekers heel gemakkelijk naar binnen komen als de sloten verouderd zijn en je bijvoorbeeld niet de haken op de deur gedaan hebt. Bijvoorbeeld omdat je gewoon naar je werk gegaan bent. Slotenmaker kan de sloten vervangen door politie goedgekeurde sloten en op deze manier is het veel gemakkelijker om een inbraak te voorkomen. Natuurlijk zijn er ook nog andere zaken die je zelf kunt doen, bijvoorbeeld niet waardevolle spullen in het oog springend op tafel te laten liggen.

Bonus tip: ruik je gas, dan is het heel slim om direct de gaskraan in de meterkast dicht te draaien en een expert te bellen: dat is een loodgieter, zo kan het worden voorkomen dat er een gasexplosie zich voordoet. Vergelijkbare situatie is een waterlek. Wanneer er deze ontstaat, is het slim de waterkraan dicht te draaien en een loodgieter bellen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij houtvanpeter.nl willen we niet alleen informeren, maar ook inspireren. We willen je helpen je eigen stempel te drukken op je woon- en tuinomgeving, omdat we geloven dat je omgeving een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je van houdt.

Samen kunnen we een wereld van mogelijkheden verkennen en je begeleiden op de reis naar het creëren van de ruimtes waar je altijd van gedroomd hebt. Dank je wel dat je ons hebt gekozen als jouw partner in designavonturen. We kijken ernaar uit om jouw creatieve reis te begeleiden.

Contactgegevens

Via info @ houtvanpeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden