Een steenkruiwagen kopen

Geplaatst op

Als je van plan bent om een kruiwagen te kopen, zit de kans er dik in dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Dit is begrijpelijk en dit komt vooral doordat het online aanbod enorm is. Veel mensen hebben geen ervaring met het kopen van een kruiwagen en weten hier dan ook niet zoveel over. Toch is het erg belangrijk om meer informatie te hebben over de verschillende kruiwagens. Er zijn namelijk een hoop verschillende varianten waar je uit kunt kiezen en deze hebben allemaal een andere toepassingen. De steenkruiwagen van Visser & Visser is bijvoorbeeld bedoeld voor stenen en kan ook heel erg handig zijn. Vooral als je een bouwbedrijf hebt dat regelmatig iets moet bestraten kan deze kruiwagen perfect zijn. Wat is deze kruiwagen precies? En waar koop je deze? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Wat is een steenkruiwagen precies? 

De steenkruiwagen is een kruiwagen die is uitgevoerd met een hoog en groot plateau. Het heeft ook een opstaand schot en deze kruiwagen is speciaal gemaakt om stenen te vervoeren. Met een normale kruiwagen is dit namelijk heel erg lastig, maar met de steen kruiwagen is dit heel effectief. Je kunt namelijk eenvoudig 250 kilo aan stenen in de kruiwagen plaatsen en vervoeren. Dit is niet alleen handig voor stratenmakers, maar ook zeker voor een metselaar. 250 kilo staat ongeveer gelijk aan 60 stenen en dat is natuurlijk heel erg handig!

Je kunt een steenkruiwagen eenvoudig op het internet bestellen, maar hierbij is het wel belangrijk dat je een betrouwbare aanbieder vindt. Zo weet je namelijk ook zeker dat er garantie op de kruiwagen zit!

Onderhoud

Een steenkruiwagen moet natuurlijk ook onderhouden worden en dit is heel belangrijk voor de levensduur van een kruiwagen. Het is in ieder geval cruciaal dat je de band van de kruiwagen oppompt. De bandenspanning van de kruiwagen moet minimaal 2.0 bar aanhouden, anders is de kans klein dat je hem goed kunt gebruiken. Ook moet de zwaarste last zich boven het wiel bevinden, zo is de kruiwagen namelijk een stuk stabieler.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij houtvanpeter.nl willen we niet alleen informeren, maar ook inspireren. We willen je helpen je eigen stempel te drukken op je woon- en tuinomgeving, omdat we geloven dat je omgeving een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je van houdt.

Samen kunnen we een wereld van mogelijkheden verkennen en je begeleiden op de reis naar het creëren van de ruimtes waar je altijd van gedroomd hebt. Dank je wel dat je ons hebt gekozen als jouw partner in designavonturen. We kijken ernaar uit om jouw creatieve reis te begeleiden.

Contactgegevens

Via info @ houtvanpeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden