De laatste voorspellingen van interieurtrends van 2020

Geplaatst op

De eerste maand van het jaar zit er alweer op. Dit betekent dat er ook weer veel mensen zijn verhuisd. Vaak is het zo dat wanneer je een nieuwe woning hebt of je bestaande inrichting een beetje beu bent, je gaat onderzoeken op wat voor manier je je inrichting  nieuw leven inblazen. Op het gebied van interieur zijn er verschillende trends die ook in 2020 weer zichtbaar zullen zijn. Vaak gaat het om tijdloze trends die eigenlijk altijd goed zijn. Desalniettemin zijn er ook nog steeds trends met een meer tijdelijk karakter. In deze blog behandelen drie interieurtrends die wij het komende jaar verwachten te zien. 

Industrieel interieur 

Het stoere en ietwat mannelijke industriële interieur zal het waarschijnlijk in 2020 nog steeds erg goed doen. De combinatie van materialen van metaal met donkere houtsoorten en houtkleuren zorgen voor een robuuste, stabiele en sterke uitstraling. Je ziet deze trend erg veel bij mannen, al zullen vrouwen ook heel vaak kiezen voor deze stijl. 

Landelijk interieur 

Landelijk interieur is ook nog steeds bijzonder populair en we verwachten dat we ook dus in het komende jaar weer veel landelijke meubels zullen tegenkomen. Een landelijk interieur kenmerkt zich doorgaans door ook door diverse houten meubelen, al zijn deze vaak geverfd. De kleuren die vaak gebruikt worden, zijn vaak kleuren die ook in de natuur terug te vinden zijn. Denk hierbij aan lichtblauw, donkergroen, wit en bruin. 

Het moderne interieur 

Tenslotte willen we graag een moderne interieur behandelen. Al sinds de jaren 80 zie je dat men steeds vaker kiest voor strakke lijnen en abstracte vormen. Daarnaast zien we ook nog steeds heel veel meubels die worden afgeleverd met een hoogglans look. Dit draagt ook weer bij tot een veel strakkere uitstraling. 

Naast 3 boven opgesomde interieurtrends zijn er ook nog andere ontwikkelingen die we helaas niet hebben kunnen opnoemen. Om de volledige ontwikkeling van trends te zien kun je het beste een kijkje nemen in een showroom van een woonboulevard. Deze bedrijven weten als geen ander wat de populairste en meest gevraagde meubelstukken zijn en in welke interieurstijl ze thuishoren. Wij adviseren je daarom een kijkje te nemen op de website van homestore24.nl

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij houtvanpeter.nl willen we niet alleen informeren, maar ook inspireren. We willen je helpen je eigen stempel te drukken op je woon- en tuinomgeving, omdat we geloven dat je omgeving een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je van houdt.

Samen kunnen we een wereld van mogelijkheden verkennen en je begeleiden op de reis naar het creëren van de ruimtes waar je altijd van gedroomd hebt. Dank je wel dat je ons hebt gekozen als jouw partner in designavonturen. We kijken ernaar uit om jouw creatieve reis te begeleiden.

Contactgegevens

Via info @ houtvanpeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden