De 3 leukste ideeën voor de kinderkamer met hout

Geplaatst op

Houten producten zijn tamelijk tijdloos. Als je goed zorgt voor houten producten, dan zul je je heel lang plezier van kunnen hebben. Zeker wanneer het houten producten betreft die zijn geproduceerd met zorg. Als je bezig bent met het inrichten van de kinderkamer, omdat je een nieuwe woning hebt of al dan niet opnieuw een kind krijgt, dan kunnen houten producten een leuke manier zijn om de inrichting compleet te maken. In deze blog geven we je daarom 3 leuke ideeën voor de kinderkamer. 

Houten meubels

Houten meubels hebben een bijzondere eigenschap. Ze passen namelijk vaak in een nagenoeg elk soort interieur. Dat betekent dat ongeacht wat voor stijl je ook wil hebben voor de kinderkamer, je eigenlijk altijd een goede keuze maakt wanneer je kiest voor houten meubelen. Daarnaast hebben houten meubelen ook nog iets authentieks. Denk bijvoorbeeld aan een houten schommelstoel of een mooie houten garderobe. 

Houten accessoires

Er zijn ook een heleboel houten accessoires die je kunt gebruiken om de inrichting van de slaapkamer van je kind extra leuk te maken. Een van onze persoonlijke favoriete zijn de meetlatten. Er is natuurlijk weinig leukers dan een zoontje of dochter wat enthousiast wordt van zijn eigen ontwikkeling! Ben je op zoek naar leuke accessoires voor de kinderkamer? Dan adviseren wij jou de website www.grasonderjevoeten.nl voor de leukste kinderkamer accessoires

Houten speelgoed

Een kinderkamer is natuurlijk niet compleet zonder dat het en kist heeft met flink wat speelgoed!  de speelgoedwinkel van vandaag de dag staan eigenlijk vol met vooral plastic speelgoed. Plastic is natuurlijk en prima materiaal. Het is buigzaam, gaat lang mee en beschadigt niet snel. Toch heeft het een wat goedkopere uitstraling en is het ook iets wat net wat minder prettig voelt dan een houten constructie. Daarnaast zal een houten speeltje zoals bijvoorbeeld een loopstoel veel langer meegaan dan een plastic loopstoel. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij houtvanpeter.nl willen we niet alleen informeren, maar ook inspireren. We willen je helpen je eigen stempel te drukken op je woon- en tuinomgeving, omdat we geloven dat je omgeving een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je van houdt.

Samen kunnen we een wereld van mogelijkheden verkennen en je begeleiden op de reis naar het creëren van de ruimtes waar je altijd van gedroomd hebt. Dank je wel dat je ons hebt gekozen als jouw partner in designavonturen. We kijken ernaar uit om jouw creatieve reis te begeleiden.

Contactgegevens

Via info @ houtvanpeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden