Bouwideeën voor 2020

Geplaatst op

Het jaar 2020 is een jaar waarin mensen veelal thuis zitten. Wellicht heeft de epidemie jou je baan gekost, of moet je nou eenmaal thuis werken van de baas. Erg vervelend, maar aan de situatie kun je nu niks meer doen. Daarom is het verstandig om niet bij de pakken neer te zitten, maar om aan de slag te gaan. We raden aan om lekker te gaan knutselen of bouwen. Daarom vind je in deze blog bouwideeën, om je tijd mee te vullen.

Plexiglas

Met plexiglas kun je ontzettend veel dingen bouwen. Plexiglas kopen is nu ook makkelijker dan ooit tevoren. Ga online en bestel precies wat je nodig hebt. Voorheen moest je naar de bouwmarkt en kreeg je een groot stuk plexiglas dat eigenlijk veels te groot was, nu zagen ze het bij een goede online winkel al in formaat. Vooral in 2020 kun je met plexiglas veel kanten op. We gebruiken plexiglas namelijk veel als barrière waar Covid19 minder snel doorheen komt. Voor de thuiswerker is dit natuurlijk niet echt aan de orde, of toch wel!? We mogen niet meer met te veel vrienden zitten en het is niet raadzaam om oudere mensen over de vloer te hebben. Om toch je ouders en schoonouders te kunnen uitnodigen, raden we aan dat je met plexiglas wat barrières bouwt die je op de tafel kunt zetten. Als iedereen in zijn eigen hokje zit, heb je minimale kans op verspreiding van Covid19 en kun je elkaar toch zien en horen. 

De handige thuiswerker

De handige thuiswerker die zorgt natuurlijk zelf voor een oplossing voor zijn probleem. We zijn in de coronaperiode veel mensen tegengekomen met klachten. De baas zegt waarschijnlijk dat je zelf moet zorgen voor een goede ergonomische werkplek, maar wat als je dat niet hebt? Je wilt niet honderden euro’s moeten investeren in een nieuw bureau, een nieuwe bureaustoel etcetera. De oplossing is erg makkelijk: maak voor deze periode je eigen bureau. Zo maak je precies waar jij behoefte aan hebt en ben je niet afhankelijk van wat je koopt. Als je met meerdere mensen thuiswerkt is dit ook ideaal. Iedereen kan zijn eigen stationnetje bouwen om aan het werk te gaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij houtvanpeter.nl willen we niet alleen informeren, maar ook inspireren. We willen je helpen je eigen stempel te drukken op je woon- en tuinomgeving, omdat we geloven dat je omgeving een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je van houdt.

Samen kunnen we een wereld van mogelijkheden verkennen en je begeleiden op de reis naar het creëren van de ruimtes waar je altijd van gedroomd hebt. Dank je wel dat je ons hebt gekozen als jouw partner in designavonturen. We kijken ernaar uit om jouw creatieve reis te begeleiden.

Contactgegevens

Via info @ houtvanpeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden