Waar moet je opletten bij het kopen van een keuken?

Geplaatst op

Wanneer je keuken wilt kopen is handig om te weten waar je op moet letten. Zo zijn er een aantal belangrijke punten die jij in de gaten moet houden. In deze blog noemen we een aantal tips waar je op kunt letten bij het kopen van een keuken.

Ervaring

Wanneer je bij een bedrijf een keuken koopt is het handig om ervaringen van andere mensen te bekijken. Je moet je wel bij opletten dat sommige review website alleen gebruik maken van positieve reviews. Zo heb je altijd een goed beeld van een bedrijf.

Meten

Voordat je naar de winkel gaat is het handig om je keuken eens op te meten. Zo kan de verkoper aan de hand van jouw metingen goed voorstel maken.

Houd je hoofd erbij

In veel keukenwinkels wordt er gebruik gemaakt van omzetprovisies voor de verkopers. Sommige verkopers doen er dan ook alles aan om jou meteen het verkoopcontract te laten ondertekenen. Trap dan ook niet in verkooppraatjes zoals: deze aanbieding is alleen vandaag nog geldig of deze keuken is binnenkort misschien niet meer leverbaar. Teken het koopcontract pas wanneer je er klaar voor bent. Het is ook belangrijk dat je niet tekent voor de ontvangst van een offerte, zonder dat je het door hebt kan dit wel eens een koopcontract zijn. We raden je aan om het voorstel het mee naar huis te nemen en er dan nog even goed over na te denken.

CBW-keurmerk

Wanneer de keukenzaak waar jij je keukens lelystad wilt kopen, CBW-erkend is dan bieden ze jou als koper wat extra garanties en de mogelijkheid om de geschillencommissie in te schakelen bij problemen. Het CBW-keurmerk zorgt ervoor dat je zeker kan zijn van je aankoop.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij houtvanpeter.nl willen we niet alleen informeren, maar ook inspireren. We willen je helpen je eigen stempel te drukken op je woon- en tuinomgeving, omdat we geloven dat je omgeving een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je van houdt.

Samen kunnen we een wereld van mogelijkheden verkennen en je begeleiden op de reis naar het creëren van de ruimtes waar je altijd van gedroomd hebt. Dank je wel dat je ons hebt gekozen als jouw partner in designavonturen. We kijken ernaar uit om jouw creatieve reis te begeleiden.

Contactgegevens

Via info @ houtvanpeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden