3 bijzonder mooie en bosrijke omgevingen in Nederland

Geplaatst op

Nederland is een heel erg dichtbevolkt land. Dat is vervelend van ons geen verrassing! Toch is het zo dat het Nederland ook heel erg veel natuur heeft te bieden. Misschien niet zozeer in de grote steden en in de randstad, maar als je iets verder van de regio Amsterdam afgaat, kom je steeds meer in een bosrijke omgeving. In deze blog willen we graag drie mooie en bosrijke omgevingen in Nederland benoemen, waar je fantastisch en prachtig kunt wonen. 

Locatie #1: De Veluwe

De Veluwe is een van de grootste natuurgebieden van Nederland. Het is een bosrijke omgeving waar veel dieren, planten en bijzondere geologische verschijnselen te vinden zijn. Een ander voordeel van de Veluwe is dat de regio ver genoeg af ligt van de Randstad, dat je er voor relatief goedkope prijzen woningen kunt vinden. Je bent daarentegen wel wat verder verwijderd van de voorzieningen die een grote stad te bieden heeft. 

Locatie #2: ´t Gooi

Wil je echter toch wat liever in de buurt blijven wonen van de Randstad? Gelukkig zijn er ook andere locaties die net wat dichterbij zijn waar je in een bosrijke en natuurrijke omgeving kunt wonen. Denk bijvoorbeeld aan het Gooi. Deze regio is heel erg populair bij de mensen die graag in de buurt willen wonen van de Randstad, maar toch willen kunnen genieten van de natuur. Het aanbod is hier doorgaans wel wat meer aan de prijs, maar toch is het in de meeste gevallen de prijs meer dan waard! Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met deze makelaar uit Bussum

Locatie #3: Twente

Tenslotte is er ook nog de mogelijkheid om veel verder naar het oosten verhuizen. In de regio Twente zul je niet teleurgesteld worden als het gaat om bos en natuur. Het heuvellandschap vlakbij de Duitse grens geef hem gevoel van enorme ruimte. Mocht je hier naar op zoek zijn, dan is Twente de beste regio voor jou. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij houtvanpeter.nl willen we niet alleen informeren, maar ook inspireren. We willen je helpen je eigen stempel te drukken op je woon- en tuinomgeving, omdat we geloven dat je omgeving een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en waar je van houdt.

Samen kunnen we een wereld van mogelijkheden verkennen en je begeleiden op de reis naar het creëren van de ruimtes waar je altijd van gedroomd hebt. Dank je wel dat je ons hebt gekozen als jouw partner in designavonturen. We kijken ernaar uit om jouw creatieve reis te begeleiden.

Contactgegevens

Via info @ houtvanpeter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden