Waar moet je opletten bij het kopen van een keuken?

Geplaatst op

Wanneer je keuken wilt kopen is handig om te weten waar je op moet letten. Zo zijn er een aantal belangrijke punten die jij in de gaten moet houden. In deze blog noemen we een aantal tips waar je op kunt letten bij het kopen van een keuken.

Ervaring

Wanneer je bij een bedrijf een keuken koopt is het handig om ervaringen van andere mensen te bekijken. Je moet je wel bij opletten dat sommige reviewsite alleen gebruik maken van positieve reviews. Zo heb je altijd een goed beeld van een bedrijf.

Meten

Voordat je naar de winkel gaat is het handig om je keuken eens op te meten. Zo kan de verkoper aan de hand van jouw metingen goed voorstel maken. In veel keukenwinkels wordt er gebruik gemaakt van omzetprovisies voor de verkopers. Sommige verkopers doen er dan ook alles aan om jou meteen het verkoopcontract te laten ondertekenen. Trap dan ook niet in verkooppraatjes, zoals: ‘deze aanbieding is alleen vandaag nog geldig’ of ‘deze keuken is binnenkort misschien niet meer leverbaar’. Teken het koopcontract pas wanneer je er klaar voor bent. Het is ook belangrijk dat je niet tekent voor de ontvangst van een offerte, zonder dat je het door hebt kan dit wel eens een koopcontract zijn. We raden je aan om het voorstel mee naar huis te nemen en er dan nog even goed over na te denken.

CBW-keurmerk

Wanneer de keukenzaak waar jij je keukens lelystad wilt kopen, CBW-erkend is dan bieden ze jou als koper wat extra garanties en de mogelijkheid om de geschillencommissie in te schakelen bij problemen. Het CBW-keurmerk zorgt ervoor dat je zeker kan zijn van je aankoop.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden